Controlul accesului si permisiuni – BizProject Status

 

Control si securitate asupra dateloruser-login

Aveti control total asupra accesului in cadrul proiectului. Daca nu doriti ca toate proiectele sa fie publice, puteti permite accesul doar pentru cativa utilizatori, in plus puteti proteja cu parola anumite proiecte si puteti bloca aparitia proiectelor pe motoarele de cautare.

BizProject Status iti permite sa controlezi ce utilizatori sa aiba acces sau sa editeze proiecte.

Cu butonul „Access” poti permite/restrictiona accesul pentru anumiti utilizatori. Odata bifat, poti selecta si adauga orice utilizator de pe site-ul tau. Acest lucru va permite vizualizarea proiectului doar de catre utilizatorii care sunt logati si care sunt pe lista de utilizatori aprobati.

acces control bps

Permisiuni

BizProject Status are 2 tipuri de utilizatori: Project Owner si Project Manager. Poti folosi aceste tipuri pentru a controla mai bine cine poate crea, edita si gestiona proiecte.

Project Owner – poate accesa orice proiect la care a fost desemnat in front end (nu pot vedea alte proiecte sau orice altceva din back end).

Utilizatorii „Project Owner” pot vedea si edita proiectele la care au fost desemnati. Acestia nu pot adauga noi proiecte. De asemenea, nu pot vedea proiecte la care nu au fost desemnati, inclusiv proiecte dechise. Utilizatorii „Project Owner” logati pot vedea doar proiectele pe o pagina care include project listing shortcode.
Desemnarea unui proiect catre un „Project Owner” se face astfel:

  1. Editezi un proiect la care vrei sa dai acces
  2. Selectezi „Access” in sectiunea Overview a paginii
  3. Bifezi „Restrict access to specific users
  4. Adaugi un utilizator si selectezi contul la care vrei sa ii dai acces

Project Manager – poate crea, edita si accesa orice proiect si poate face upload media.

Utilizatorii „Project Manager” pot adauga, edita, sterge si publica proiecte. Totusi, nu pot accesa orice parte a site-ului, nu pot crea postari, pagini etc. Acest lucru iti permite sa ai utilizatori care doar gestioneaza proiecte, dar nu se pot atinge de restul site-ului tau.