BizProject Status

bps

Keep Your Clients Happy, save time and bill more

Less time answer calls and e-mails means more time billing.

Raport vizual status proiect pentru clienti

Bizproject Status este un raport vizual pe care il puteti prezenta clientilor si membrilor echipei pentru a-i tine pe toti la curent cu evolutia proiectului.

Urmarire faze si taskuri

Bizproject Status permite urmarirea individuala a fazelor proiectului si a taskurilor aferente acestora.

Consolidare informatii si comunicare

Cu ajutorul Bizproject Status pastrezi documentele si discutiile importante intr-un singur loc, reducand considerabil timpul de cautare a lor.

Automatizare procese

Economisesti timp pentru ca progresul proiectelor poate fi calculat automat pe baza completarii taskurilor, iar proiectele se pot clona.

Control total asupra accesului

Cu Bizproject Status ai control total asupra celor care au acces in cadrul proiectelor, care pot updata sau manageria proiectul.

Simplificarea fluxului de lucru

Cu ajutorul Bizproject Status poti simplifica fluxul de lucru prin notificarea prin email a clientului atunci cand se updateaza proiectul.

Mobile Friendly

Status report fully responsive; clientii tai pot vizualiza statusul proiectelor atat pe desktop, laptop, tableta si smartphone

Status report personalizat

Cu Bizproject Status poti incorpora in raport logo-ul companiei tale si personaliza schema de culori a brandului tau.

Grup de proiecte

Clientii cu mai multe proiecte pot vizualiza o lista cu progresul tuturor proiectelor sale sau doar anumite parti din ele.

laptop-pm-status

ADD-ONS

photo-gallery-BPS

Galerie imagini

Adauga o galerie de imagini pe pagina proiectului tau, conturandu-le astfel clientilor tai o idee vizuala clara asupra progresului proectului. Vine cu propriul lightbox si cu 3 locatii la alegere.

front-end-uploader bps

Front End Uploader

Permite clientilor sa faca upload de fisiere din front end status report. Utilizatorii logati pot vedea acum un buton „Add Documents”, care le permite sa incarce fisiere sau sa adauge link-uri la sectiunea Documente.

Checklists-BPS

Checklists

Instaleaza acest add-on si toate task-urile vor fi convertite de la procentaje la casute de bifat, permitandu-ti sa termini sarcinile fara a urmari optiunea cu 100%.

Documentatie BizProject Status