Documentatie BizProject Status Report

1Succesul proiectelor unei agentii sau ale unui antreprenor, freelancer ori manager este determinat nu numai de rezultatul final, ci si de asteptarile clientilor de pe parcursul proiectului. BizProject Status este un raport vizual pe care il puteti prezenta clientilor si membrilor echipei pentru a-i tine pe toti la curent cu evolutia proiectului.

Acesta comunica rapid informatii la nivel inalt (starea generala a progresului proiectului), mediu (fazele proiectului si situatia lor) si scazut (task-uri/sarcini de lucru). Clientii vor avea la dispozitie oricand o viziune clara si completa asupra progresului proiectului.

progress-630x252

DE CE BizProject Status?

Exista mai multe solutii de project management, dar majoritatea sunt folositoare doar echipei interne. Permit delegarea si discutarea task-urilor, identifica termene importante si urmaresc terminarea sarcinilor individuale doar daca sunt atribuite anumitor membrii ai echipei. Nu este situatia ideala daca esti un client care vrea doar sa vada cum merg treburile.

Nesiguranta clientilor duce la mai multe intrebari si verificari ale evolutiei proiectului, iar membrii echipei trebuie sa se ocupe de mail-uri si explicatii in loc sa-si faca efectiv treaba.

phases-630x239

BizProject Status are un layout fully responsive si mobile friendly [Testeaza aici] si dispune de short code-uri pentru inserarea facila a proiectelor in paginile website-ului tau – vezi exemple aici. Economiseste timp prin auto-calcularea procentuala pana la terminarea fazelor si procesului, nemaifiind necesara ajustarea manuala de fiecare data cand un membru al echipei face o modificare sau o updatare.

De asemenea, puteti economisi timp si prin clonarea proiectelor existente ca template-uri pentru alte proiecte noi.

tasks

Controlul accesului si Permisiuni
Aveti control total asupra accesului in cadrul proiectului. Daca nu doriti ca toate proiectele sa fie publice, puteti permite accesul doar pentru cativa utilizatori, in plus puteti proteja cu parola anumite proiecte si puteti bloca aparitia proiectelor pe motoarele de cautare. Mai multe detalii aici

Utilizare BizProject Status – mai multe detalii aici

Notificari prin email  – mai multe detalii aici

Add-ons  – mai multe detalii aici

Short-coduri – mai multe detalii aici